Cégünkről

A Linamar Corporation vállalat gépgyártó divíziója az OROS Divízió a hazai, nyugat- és kelet-európai, észak-afrikai, valamint az észak-amerikai piacra fejleszt, állít elő és értékesít mezőgazdasági gépeket, részegységeket, kombájn adaptereket és egyéb építőipari gépeket. A mezőgazdasági gépgyártás a társaság orosházi telephelyén több mint 45 éves múltra tekint vissza. A cég alapvetően betakarítógépek, saját fejlesztésű kukorica és napraforgó adapter gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Ezek univerzális adapterek, minden ma ismert kombájntípusra felszerelhetők. Elérhetőek 4-től 18 sorosig fix vagy csukható vázas kivitelben. Portfóliónkban megtalálhatóak az alacsonyabb árfekvésű, de minőségi adapterek épp úgy, mint a magasabb igényeket kielégítő prémium kategóriás adapterek. Az orosházi telephelyünkön napjainkban a kombájnalkatrészek és törőegységek mellett számos egyéb részegység gyártása is folyik.

 

A magas színvonalú gyártást az alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek is garantálják. Az OROS Divízió az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány mellett ISO 14001 környezetvédelmi rendszer tanúsítással is rendelkezik.

 

Reméljük, Ön is megtisztel minket bizalmával! 

Állunk rendelkezésére!

© Linamar Hungary Zrt. OROS Division All Rights Reserved.


KAPCSOLAT


KÖZPONTI IRODA

Linamar Hungary Zrt. - OROS

5900 HUNGARY - Csorvási út 27.

 Telefon: +36 68 514 600

 Fax: +36 68 514 692

 Email: oros@linamar.com